Prisloft synonym

prisloft — Den Danske Ordbog – Ordnet

Søgning på “prisloft” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

prisloft — sproget.dk

prisloft substantiv, intetkøn (opslaget er forkortet – læs hele artiklen … Prisloft, Betegnelse for en Maksimumspris paa en Vare, fastsat af Regeringen.

Synonym for Pris – Synonymbog.com

Synonym for Pris

Vi fandt 15 synonymer for pris. Se nedenfor hvad pris betyder og hvordan det bruges på dansk. Pris har mere end én betydning, afhængigt af sammenhængen.

Beskrivelse og synonymer for ordet Pris

Krydsord ordbog / Dansk kryds og tværs ordbog / krydsord.net

Det er en dansk ordbog, der hjælper dig til at løse dine kryds og tværs opgaver. Søg først på enten det angivne ord eller løsningsordet. Begge felter kan …

Krydsord ordbog til løsning af kryds og tværs. Krydsordsordbog til opslag af løsninger.

LIMIT – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 3 løsningsforslag for ordet LIMIT som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til LIMIT. Det er muligt at få mere …

Synonymordbog – Søg – Største ordbog på dansk – synonymet.dk

Et synonym kan være nøglen til at sikre at sproget bliver præcist og forståeligt. Søger du efter en synonymordbog på dansk, så er Synonymet.dk det helt …

Den største synonymordbog på dansk. Indeholder flere millioner danske ord og ordpar. Ideelt til at skabe et mere aktivt sprog.

prisloft — Portugisisk oversættelse – TechDico

Flere oversættelseseksempler sorteret efter område for “prisloft” – Dansk-Portugisisk ordbog og intelligent oversættelsesassistent.

Eitzen er synonym med nordisk shippings op- og nedture

Eitzen er synonym med nordisk shippings op- og nedture — ShippingWatch

30. jan. 2018 — Det er en af Nordens mest kendte shippingfamilier, der nu skal vække det hensygnende Herning Shipping til live. Eitzen er dog også et af de …

Det er en af Nordens mest kendte shippingfamilier, der nu skal vække det hensygnende Herning Shipping til live. Eitzen er dog også et af de dynastier, der om nogen har været ramt af turbulensen i shipping.

Lidl går mod strømmen med ny fødevarestrategi

Lidl går mod strømmen med ny fødevarestrategi — FødevareWatch

13. aug. 2014 — … men at finde et synonym på Netto og Løgismose tror jeg bliver svært. … Trods hævet prisloft ligger Salling Groups priser stabilt.

I kampen om markedsandele i det danske detaillandskab har Lidl en plan – og den handler ikke om flere lokale råvarer, fortæller den danske direktør.

Elmarkedets stenrige mellemhandlere står til at slippe … – Finans

Elmarkedets stenrige mellemhandlere står til at slippe for indgreb mod tårnhøj profit

5. jan. 2023 — … af det foreløbige udspil til det danske prisloft på elektricitet. … Super Bowl er synonym med reklamer for millioner og spandevis af …

EU-landene har besluttet at brandbeskatte ekstraordinært høj indtjening fra energiselskaber, der har nydt godt af energikrisen. Alligevel ser de danske mellemhandlere ud til at slippe.

Keywords: prisloft synonym